Nova kancelarija u Bjeloj

altermodus&tehnoplus


Dragi prijatelji,

 

Obavještavamo vas da smo otvorili part time kancelariju u Bijeloj. Kancelarija je dostupna klijentima ponedeljkom, srijedom i petkom od 08h do 12h.

Ostalim radnim danima možete posjetiti našu kancelariju u Herceg Novom, na adresi Njegoševa 82 u periodu od 08h do 16h.

Za više informacija pozovite: +382 31 339 698

Neradni dani Dan nezavisnosti

altermodus&Dan nezavisnosti


Dragi prijatelji,

 

Obavještavamo vas da povodom Dana nezavisnosti naše poslovnice neće raditi u ponedeljak (21.05.) i utorak (22.05.).

Uživajte u predstojećim praznicima.

Neradni dani

altermodus&tehnoplus


Poštovani prijatelji,

 

Obavještavamo Vas da poslovnice Alter Modusa neće raditi u petak (06.04.) i ponedeljak (09.04.).

ŽELIMO VAM SREĆNE PREDSTOJEĆE PRAZNIKE!

Naš klijent Ivanka Čolević

ivanka olevi

Naša klijentkinja Ivanka Čolević, fizioterapeut po struci, je još jedan primjer kako upornost i ljubav prema poslu kojim se bavite rezultiraju uspjehom.

Preselivši se u novi grad, Ivanka je donijela odluku da započne privatni posao. Željela je da otvori kozmetički salon, a u Alter Modusu je pronašla finansijsku podršku koja joj je bila potrebna. Znala je da će biti uspona i padova, ali bila je spremna da uloži maksimalan trud kako bi uspjela u svom poslu.

Par godina nakon otvaranja salona, Ivanka je pronašla novi prostor u centru grada kako bi mogla da proširi posao. Danas, u salonu je četvoro zaposlenih a ona i dalje obavlja dio posla. Saradnja sa Alter Modusom i dalje traje, na obostrano zadovoljstvo, a Ivanka u korak sa trendovima ulaže u aparaturu kako bi svojim klijentima mogla da obezbijedi najbolju uslugu.

Nudimo Vam finansijsku podršku u trenutku kada Vam je neophodna jer mi vjerujemo u Vaš uspjeh! Više o kreditima za privredu pogledajte ovdje

Naš klijent Rajko Marković

rajko markovic

Rajko Marković je naš dugogodišnji klijent i mi Vam sa ponosom pričamo njegovu priču.

Rajko se od 15. godine bavio sječom šume i prodajom drva za ogrijev. U jednom trenutku, dok je bio u šumi i posmatrao trula stabla drveća dobio je ideju kako može da ih iskoristi. Odlučio je da pokuša da napravi ćumuranu i od starih i trulih stabala proizvodi ćumur.

Rajko je otkrio šta mu je sve potrebno kako bi svoju ideju počeo sprovoditi u djelo i tada je počela uspješna saradnja sa Alter Modusom. Trebala mu je finansijska podrška kako bi napravio ćumuranu, a kada je vidio da u svojoj šumi ima više stabala koja može koristiti za ćumur, odlučio je da proširi posao.

Sada je Rajko vlasnik dvije ćumurane a većinu proizvedenog ćumura prodaje na primorju. I dalje sam radi i ulaže veliki napor kako bi postigao veći obim proizvodnje i prodaje, ali svaki uspjeh ga dodatno motiviše. I nas motivišu uspjesi naših klijenata.

Nudimo Vam finansijsku podršku u trenutku kada Vam je potrebna. Više detalja o našoj kreditnoj ponudi možete pronaći ovdje.